Ефектът "Лионел Меси" или как децата на Макаби Хайфа реагираха при вида на аржентинеца (ВИДЕО)


Ефектът "Лионел Меси" или как децата на Макаби Хайфа реагираха при вида на аржентинеца (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1974 0

Във вечерта на 14 септември френският гранд ПСЖ се наложи трудно над Макаби Хайфа с 3:1 като гост в среща от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

Съставът на Кристоф Галтие трябваше да прави обрат, след като домакините поведоха с 1:0 в 24-ата минута, а той бе осъществен от атомното трио Меси-Мбапе-Неймар. Всеки един от тях се разписа във вратата на израелците и тимът оглави Група "H" с 6 точки. Толкова има и Бенфика, но португалците са с по-лоша голова разлика. Ювентус и Макаби пък все още са с нулев актив. 

Любопитни кадри от минутите преди началото на мача в Израел бяха разпространени в социалните мрежи - на тях се вижда как децата, които по традиция застават пред футболистите за химна на Шампионска лига, реагират, когато виждат Лионел Меси да излиза на терена. 

Едно от тях е с широко отворена уста, а други две директно разперват ръце към аржентинеца и се хвърлят в обятията му. Едно момиченце също бе много въодушевено и отиде да прегърне Меси. Прегръдка получи и Килиан Мбапе, който вървеше след носителя на седем "Златни топки".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристоф Галтие не спести критики към играчите на ПСЖ след гостуването в Израел!

Ето го и ВИДЕОТО:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички