Лионел Меси няма да бърза да взима решение за бъдещето си, държи ПСЖ под напрежение


Лионел Меси няма да бърза да взима решение за бъдещето си, държи ПСЖ под напрежение
Снимка: Getty Images

4338 0

Мегазвездата на френския гранд ПСЖ - Лионел Меси, няма никакво намерение да бърза и да взима решение за своето бъдеще, информира френският журналист Адриен Грение.

Според информацията ръководството на ПСЖ е готово да влезе в преговори с аржентинеца и двете страни да си стиснат ръцете за нов контракт. Самият Меси обаче иска да почака, преди да започне да дискутира бъдещето си. Сегашният му договор изтича в края на настоящия сезон.

Аржентинският нападател се присъедини към парижани в началото на сезон 2021/22, след като сложи край на 16-годишен период в Барселона.

Меси направи невпечатляващ първи сезон във френската столица, тъй като седемкратният носител на "Златната топка" вкара само 11 гола и направи 15 асистенции в 34 мача. Въпреки това, той започна много по-силно настоящата кампания. За момента в 8 мача във всички турнири Бълхата има 4 гола и 6 асистенции.

Феновете на парижани силно се надяват да продължат да гледат Меси на "Парк де Пренс" и в близкото бъдеще. Междувременно ето какво каза Мбапе за своя съотборник и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички