Серхио Рамос пред завръщане в националния отбор на Испания


Серхио Рамос пред завръщане в националния отбор на Испания
Снимка: Getty Images

1736 0

След две години отсъствие от националния отбор на Испания заради лоши отношения с бившия селекционер Луис Енрике, Серхио Рамос може отново да бъде част от "Ла Фурия", съобщават редица испански медии.

Наследникът на Луис Енрике на поста национален селекционер на Испания - Луис Де ла Фуенте, скоро ще трябва да обяви списъка с играчи за началото на европейските квалификации, а според испанските медии той вече е разговарял с Рамос за евентуално завръщане на опитния стопер в националния отбор.

Самият Де ла Фуенте призна това, като посочи, че ще избере най-добрите футболисти, без да дели играчите на стари и млади.

"Няма стрес или напрежение, който трябва да бъде повикан - ще бъде повикан, независимо дали е стар или не. Рамос е икона на испанския футбол, всеки който е в добра форма е добре дошъл", каза Де ла Фуенте пред медиите.

Испания ще се изправи срещу Норвегия на 25 март и срещу Шотландия на 28 март в началото на цикъла за Евро 2024. Припомняме, че звездата на ПСЖ - Рамос, пропусна Евро 2020, както и Мондиал 2022 в Катар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мексико има своя нов национален селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички