Карло Анчелоти благодари на Феде Валверде: Няма да се наложи да си късам дипломата


Карло Анчелоти благодари на Феде Валверде: Няма да се наложи да си късам дипломата
Снимка: Getty Images

2659 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, се пошегува, че вече не е нужно да се оттегля от поста си, след като Федерико Валверде е успял да вкара своя гол №10 и №11 през сезон 2022/23 - това се случи в събота вечер (11 февруари), когато Кралския клуб победи с 5:3 Ал Хилал и спечели Световното клубно първенство.

*В началото на кампанията, през месец септември, Валверде имаше 3 попадения на сметката си, а тогава Анчелоти бе заявил, че ще си скъса треньорския лиценз, ако футболистът не премине "кота 10"!

"Благодарен съм му, защото не искам да се пенсионирам и няма да се наложи да си късам дипломата", каза шеговито Татко Карло на пресконференцията си след двубоя и допълни: "Той премина през изключително труден период. Валверде има много какво да ни предложи, когато играе отдясно".

"Подобряваме представянето си, а този трофей ще ни вдъхнови да се борим и за всички останали. Точно това и ще направим! Много играчи като Карим Бензема се завръщат от контузии, Едер Милитао също вече е тук. Отборът подобрява представянето си, макар да допусна някои грешки в защита", каза още щастливият Анчелоти след спечеления финал и отсече за бъдещето си: "Няма да напускам! Оставам тук, докато не ме изгонят...".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Уникално постижение! Ето защо Реал е №1 сред най-големите клубове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички