Треньорът на ПСЖ е притеснен преди мача с Байерн Мюнхен, обясни дали Мбапе, Меси и Верати ще играят


Треньорът на ПСЖ е притеснен преди мача с Байерн Мюнхен, обясни дали Мбапе, Меси и Верати ще играят
Снимка: Getty Images

2474 0

Наставникът на ПСЖ - Кристоф Галтие, призна, че е наистина притеснен преди първия мач с Байерн Мюнхен от 1/8-финалите на Шампионска лига. Вчера (11 февруари) тимът му загуби гостуването си на Монако от 23-ия кръг на Лига 1, а участие в срещата заради контузии не взеха Лионел Меси, Килиан Мбапе и Марко Верати.

"Липсваше интензитет в играта ни, но просто това е моментното състояние на отбора... Странно е да го кажа като треньор на ПСЖ, но в момента това е реалността за нас", констатира Галтие на пресконференция след поражението от Монако и допълни: 

"Притеснен съм за мача във вторник вечер (б.р. - 14 февруари). Ще видим дали някой от тези, които не играха днес, ще бъдат на линия за Байерн Мюнхен. Отборът ни е много отслабен и това ни притеснява. Разбирам гнева на феновете".

Кристоф Галтие бе запитан и още веднъж за контузените си звезди преди сблъсъка с баварците: "Не мисля, че Килиан Мбапе ще играе срещу Байерн. Ще има и други мачове и няма да поемаме никакъв риск с него. Искаме да се възстанови напълно. Дано Верати, Меси и останалите с проблеми да могат да играят".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти благодари на Феде Валверде: Няма да се наложи да си късам дипломата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички