Серхио Рамос и ПСЖ преосмислиха дали бранителят отива при Кристиано Роналдо в Ал Насър?


Серхио Рамос и ПСЖ преосмислиха дали бранителят отива при Кристиано Роналдо в Ал Насър?
Снимка: GettyImages

2927 0

Звездата на ПСЖ - Серхио Рамос, има възможността да се присъедини към бившия си съотборник Кристиано Роналдо в саудитския Ал Насър, след като договорът му с парижани изтича това лято.

С оглед тежката контузия на Преснел Кимпембе, парижани изглежда ще преосмислят опцията да преподпишат с легендарния испанец. Самият той от своя страна също има желание да удължи договора си с френския гранд, информира "L'Equipe".

Изданието споделя, че двете страни са се споразумели да бъдат предпазливи и да не взимат прибързани решения. До такова обаче все пак скоро ще трябва да бъде стигнато, тъй като контрактът на бранителя изтича след броени месеци.

Интересът от Ал Насър

За да бъде интригата пълна, саудитският Ал Насър се опитва да открадне испанеца от ПСЖ. Клубът е предявил интерес да го събере отново с Кристиано Роналдо, водейки поредното футболно величие в Близкия Изток. Клубът ще има по-голяма възможност да го направи при едно условие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички