Битката с Байерн Мюнхен е всичко: звезда на ПСЖ се насочва към Ал Насър при провал?


Битката с Байерн Мюнхен е всичко: звезда на ПСЖ се насочва към Ал Насър при провал?
Снимка: GettyImages

2993 0

Предстоящият реванш между ПСЖ и Байерн Мюнхен в осминафиналите на Шампионска лига остава сред водещите теми във френските спортни медии, а всичко около двубоя и това какво може да последва най-вече за парижани бива коментирано и в редица други страни.

Подобна е ситуацията в Испания, където водещото издание Marca вече спекулира с бъдещето на легендата Серхио Рамос. През лятото ще станат две години от неговото акостиране през 2021 г. на "Парк де Пренс", но не е ясно дали парижани ще удължат контракта му, тъй като той изтича в края на настоящия сезон.

Лавината от събития при провал в Шампионска лига

Сходна е ситуацията и с Лионел Меси, но при аржентинеца клубът отдавна разкри намеренията си да удължи договора му, докато самият играч изчаква да стане ясно дали парижани ще продължат борбата си в Шампионска лига.

Към испанеца още от "Парк де Пренс" не са отправили нова оферта, а междувременно интерес към правата му има от Ал Насър, който вече се превърна в "спасителен пояс" за друга легенда - Кристиано Роналдо.

Ситуацията изключително се усложнява и от възможността настоящият треньор Кристоф Галтие да сдаде поста при отпадане от баварците, които имат гол аванс преди реванша в Мюнхен на 8-и март. При уволнението на французина може само да се предполага дали наследникът му включи Рамос в плановете си.

Вижте на кого се надяват от ПСЖ да поеме клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички