Серхио Рамос за Лео Меси: По-добре с него, отколкото срещу него!


Серхио Рамос за Лео Меси: По-добре с него, отколкото срещу него!
Снимка: Getty Images

2663 0

Защитникът на ПСЖ - Серхио Рамос, за пореден път засипа с похвали бившия си голям съперник и настоящ съотборник във френския гранд Лео Меси.

Легендарният аржентинец отново "избухна" с екипа на "принцовете". В неделя асът на "гаучосите" осигури победата на своя тим над Лил със страхотен гол от пряк свободен удар в последните секунди от срещата.

Килиан Мбапе отбеляза 2 попадения, а контузилият се тежко Неймар едно. Голяма част от овациите обаче обра именно Меси, който изуми с изпълнението си. Впечатлен остана и Рамос, чиято предишна работа бе да тормози именно Меси по време на периода им в испанския елит.

"Вече не се изненадвам от Меси. В Барса той решаваше мачовете по начина, който направи днес. Щастлив съм, че е в отбора ми сега. Разбира се, по-добре е да го имам за съотборник. Когото и да попитате, ще ви отговори бързо и честно, че желае да играе с него, не срещу него", коментира Рамос пред "PSG Talk" и продължи.

"Това е нещо, което буди много любопитство (взаимоотношенията между двамата). Ние обаче споделяме една обща цел - да печелим с ПСЖ. Искаме да направим отбора по-добър с опита си и хубаво представяне. Връзката ми с Меси е страхотна. Има огромно уважение между играчите", допълни още той.

Лео Меси и Серхио Рамос повече от десетилетие враждуваха в Испания. Неведнъж между тях са прехвърчали искри. Сега обаче няма и помен от това.

Ето какво стана ясно за взаимоотношенията между Лео Меси и Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички