Серхио Рамос е сред задрасканите от ПСЖ, клубът всячески се опитва да го изгони


Серхио Рамос е сред задрасканите от ПСЖ, клубът всячески се опитва да го изгони

1608 0

Ръководството на Пари Сен Жермен всячески се опитва да се отърве от Серхио Рамос, който акостира на "Парк де Пренс" през миналото лято. Въпреки, че не е изминала и година от сензационната сделка, парижани определят привличането на испанеца като тотален провал. Защитникът дойде с големи очаквания, но цял сезон е измъчван от контузии и по този начин бива неизползваем.

Френското издание Le Parisien разкрива, че търпението на шефовете към опитния бранител се е изчерпало, след като в Лига 1 има едва 7 мача, а не успя да помогне на съотборниците си и в ключовите срещи от Шампионска лига. Футболистът е на 36 години и така напредналата възраст също влиза сред причините за евентуалното му освобождаване. 

Очаква се след края на сезона да се състои среща между двете страни, на която от клуба ще се опитат да убедят Рамос да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Съществува огромна вероятност той да откаже, предвид факта, че взима една от най-големите заплати сред футболистите на столичния тим. Самият футболист вече публично обяви, че има намерение да остане в отбора и през следващата кампания.

Възможност пред Рамос е и да премине в Интер Маями, където един от съсобствениците е Дейвид Бекъм, с който бранителят е приятел. Те поддържат приятелските си отношения от периода, в който двамата бяха съотборници в Реал Мадрид.  

Ето какво сполетя Лео Меси през последните часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички