Тарторът на ПСЖ обяви, че трибуните не са простили на Меси и Неймар за европейските провали


Тарторът на ПСЖ обяви, че трибуните не са простили на Меси и Неймар за европейските провали
Снимка: Getty Images

2160 0

Избраният за нов президент на организираните фенове на Пари Сен Жермен Ромен Мабил даде любопитно интервю за френските медии, като акцентът бе върху последните протести, при които звездите на клуба бяха освирквани. След като парижани загубиха от Реал Мадрид и отпаднаха от Шампионска лига, ултрасите на ПСЖ изразиха недоволството си относно посоката, в която се движи клубът, и поискаха някои хора вече да не бъдат част от отбора.

В интервю за France Bleu Мабил даде подробности около освиркванията и жестовете, които ултрасите отправиха към Лионел Меси и Неймар след поредния крах в европейските турнири.

"Мисля че не е лично срещу играчите, а заради това, което те правят за отбора. Клубът трупа звезди с големи заплати, но те никога не предават определена сигурност, че тимът ще тръгне към по-добро. Неймар е чудесен пример. Това, което той получава, не го връща на терена. Всеки може да види как той играе за Бразилия – няма нищо общо с Неймар в Париж", коментира Мабил.

"Не усещаме желанието на клуба да подобри ситуацията. Ние продължаваме да стои зад позициите си, защото вярваме че това, което искаме е само най-доброто за клуба. И като представител на трибуните аз лично не съм доволен от моментната ситуация", завърши тарторът.

А ето кой звезда от Серия А са си харесали парижани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички