Роналдо срещу Мбапе или как бъдещето на единия зависи от другия?


Роналдо срещу Мбапе или как бъдещето на единия зависи от другия?
Снимка: GettyImages; колаж; Sportlive.bg

5555 0

Кристиано Роналдо и Килиан Мбапе ще кръстосат шпаги по време на двубоя между Португалия и Франция на Европейското по футбол, в повторение на финала от преди 5 години. Мнозина определят сблъсъка като "миналото" срещу "бъдещето", а съдбата е подготвила още един интересен нюанс в това съперничество, тъй като се оказва, че бъдещето на единия е зависимо от другия. 

Според последната информация във Франция, ПСЖ има много сериозен интерес към Кристиано Роналдо. Договорът на португалеца с Ювентус изтича през лятото на 2022 година, а торинци не биха имали против да се "простят" с многомилионната заплата на португалската суперзвезда. 

Трансферът на Роналдо е подкрепен и от Неймар, който само преди няколко седмици заяви, че след като вече е играл с Лионел Меси би искал да играе в един отбор и с Роналдо, отправяйки куп комплименти по адрес на легендата на Реал Мадрид. 

За да се стигне до трансфер обраче, Мбапе трябва да напусне "Парк де Пренс" - това е желанието и на самия футболист. "Кориере дело Спорт" пише, че Роналдо е вариант №1 за заместник на френския ас, който от своя страна е отказал поредното предложение за нов договор и има само една цел пред себе си на клубно ниво - да играе за Реал Мадрид

Самият Роналдо пък е информирал ръководството на Ювентус, че ще реши бъдещето си след Евро 2020. Агентът му Жорже Мендеш вече повече от седмица е в Милано, но не се е срещал с никой в Торино. 

Пред Кристиано обаче може да изникне друга възможност за трансфер, докато в ПСЖ се чудят какво ще се случи с Мбапе. В последните дни в Испания гръмнаха с информация, че Роналдо може да заиграе в кръвния враг на Реал Мадрид - Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички