Горещо трансферно лято за Реал Мадрид: Как вървят преговорите с Мбапе и Холанд?


Горещо трансферно лято за Реал Мадрид: Как вървят преговорите с Мбапе и Холанд?
Снимка: Getty Images, колаж: SportLive

2466 0

Докато Европейското първенство по футбол е в разгара си, в офисите на Реал Мадрид вече работят върху селекцията на отбора. Със завръщането на Карло Анчелоти на "Сантяго Бернабеу" президентът на клуба Флорентино Перес е твърдо решен да му подсигури всичко необходимо, за да върне "балета" на върха.

Ръководството на "лос бланкос" е твърдо решено да привлече нов нападател, който да се превърне в онзи голмайстор, който беше Кристиано Роналдо при десетилетния си престой в Мадрид. Откакто португалецът напусна испанския колос, в Реал драстично спаднаха броя отбелязани попадения.

Макар Карим Бензема да се справя никак лошо на върха на атаката, то "белите" се нуждаят и от още един реализатор. В края на годината Бензема ще навърши 34 години, като в Реал вече мислят за негов заместник в дългосрочен план. Два от вариантите за нов нападател на Реал са вероятно двамата най-талантливи млади голмайстори в света - Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд.

В последно време Мбапе и Холанд са усилено свързвани с трансфер в Реал. Мбапе изглежда по-близо до "белите", но в последните дни се спекулира, че Холанд се е разбрал с ръководството на Реал за трансфер. Авторитетният италиански журналист Фабрицио Романо разясни как стои ситуацията с Мбапе и Холанд, текат ли преговори с Реал и в каква фаза се намират те.

По отношение на Мбапе, Романо пише, че на този етап продължават да текат преговори между ПСЖ и нападателя за подновяването на договора му. Французинът обаче не е убеден, че иска да остане в Париж и през следващия сезон, макар да му предлагат много високи параметри в новия договор. В Реал на този етап изчакват развитието на преговорите, като се надяват, че Мбапе ще откаже.

Що се отнася до Ерлинг Холанд, журналистът отхвърля появилите се информации, че е била постигната сделка между двете страни. Той отбелязва, че интересът на Реал е много голям, но нищо повече. "Белите" оценяват високо качествата на нападателя на Борусия Дортмунд, но на този етап няма споразумение между двете страни и тепърва ще текат евентуални преговори.

Следете всичко около Евро 2020 в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички