Жоан Лапорта иска Кристиано Роналдо и Лионел Меси заедно в Барселона


Жоан Лапорта иска Кристиано Роналдо и Лионел Меси заедно в Барселона
Снимка: Getty Images

3207 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта мечтае да събере Лионел Меси и Кристиано Роналдо в отбора. Бомбата хвърли AS, като според изданието босът на каталунците вече е изпълнил първата си голяма цел - да остави аржентинеца в отбора.

Следващата стъпка е задействането на трансфера на Роналдо, чието бъдеше в Ювентус е неясно. Има съмнения дали Роналдо ще се съгласи на такава стъпка, тъй като агентът му Жорже Мендеш още не му е представил официално оферта.

Според информацията Лапорта е готов да предложи на Ювентус двама футболисти като разменна монета за Роналдо. Сред спряганите за такава размяна са Антоан Гризман, Фелипе Коутиньо и Серхи Роберто. Целта е да се освободят достатъчно средства за заплатата на Роналдо.

Макар подобен трансфер да излгежда изключително скъп на дадения етап предвид кризата и огромните дългове на Барселона, Лапорта смята, че привличането на Роналдо ще удвои приходите на клуба.

Повече за плановете на Жоан Лапорта прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички