ПСЖ вече не иска Меси и Лео не иска в Париж - разкриха причините за това


ПСЖ вече не иска Меси и Лео не иска в Париж - разкриха причините за това
Снимка: Getty Images

14485 0

Нещата за Лионел Меси се подреждат така, че той е напът да напусне ПСЖ и да се върне в Барселона. Това може да се случи след края на настоящия сезон и вече са налични две сериозни предпоставки за такъв развой.

Меси и ПСЖ вече не преговарят за нов договор

Според "ESPN" преговорите между аржентинеца и френския гранд са преустановени към днешна дата. Една от пречките за постигане на съгласие е това, че клубът иска звездата да намали заплатата си с 25%. Сега той получава 41 милиона долара годишно.

Световният шампион от Катар не иска да прави такава отстъпка, като този месец представители на ПСЖ ще се срещнат с бащата на Меси, за да опитат да стигнат до разбирателство.

Парижани вече се съмняват в Лео

ПСЖ обаче вече не държи толкова да задържи бившия капитан на Барселона, тъй като се съмняват, че той е способен да играе силно във важните мачове в Шампионска лига.

Меси също не иска повече в Париж

Пречка за постигане на споразумение е и фактът, че звездата не иска да намалява заплатата си. Освен това е разочарован от честите освирквания, които получава от феновете на отбора.

35-годишният нападател очаква предложения от други клубове, но фокусът му, според слуховете, е върху завръщане в Барселона. Това обаче няма да е лесно заради финансовите проблеми на каталунците. А ето каква оферта е подготвил Барселона за Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички