ПСЖ се интересува от Мемфис Депай


ПСЖ се интересува от Мемфис Депай
Снимка: Getty Images/Guliver

2736 0

Нападателят на Олимпик Лион Мемфис Депай е предизвикал интереса на някои от европейските грандове. Според ‘France Football’ шампионът на Франция Пари Сен Жермен е един от тимовете, които проявяват интерес към холандския офанзивен футболист.

Спортният директор на парижани Леонардо е този, който е заинтригуван от потенциален трансфер на Депай от конкурента на тима в Лига 1 Олимпик Лион. Все още обаче няма информация за преговори между двата отбора. ПСЖ обаче ще има сериозна конкуренция за привличането на холандския футболист. Според испанската ‘RAC1’ новият мениджър на Барселона Роналд Куман иска да вземе Депай и се надява, че ръководството на каталунците ще го подкрепи в тези му намерения. Наскоро нападателят коментира бъдещето си пред ‘RMC Sport’. „В момента съм част от Олимпик Лион. Мечтая да играя в големи отбори, но ще видим какво ще се случи. Засега съм тук“, заяви Депай.

Холандският футболист има още една година от настоящия си договор с Олимпик Лион. Въпреки че „хлапетата“ със сигурност нямат желание да продадат Депай на директен конкурент от първенството, те могат да бъдат принудени да го направят, тъй като в противен случай рискуват да го изпуснат без пари идното лято. А ето кой футболист обяви, че остава част от ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички