Депай: Не ни е страх от Ювентус, всеки може да е фаворит с новите правила


Депай: Не ни е страх от Ювентус, всеки може да е фаворит с новите правила
Снимка: Getty Images/Guliver

2245 0

Крилото на Лион Мемфис Депай е оптимист за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига между неговия клуб и Ювентус. В първия двубой между "хлапетата" и "старата госпожа", френският тим спечели с 1:0 и е в полпозишън преди реванша. Депай заяви, че Лион ще подходи безстрашно в битката с италианския гранд, за да ги отстрани от най-престижния европейски турнир.

Съставът на Руди Гарсия загуби от ПСЖ на 31 юли след изпълнение на дузпи. Срещата бе финал за Купата на лигата във Франция. Това беше и първият официален мач за Лион от март насам.

"Ювентус не играха добре. Но сега, няколко месеца по-късно, ситуацията е напълно различна. Те изиграха много повече мачове от нас, толкова много аспекти са различни. Сега обаче ще мога да играя в Шампионска лига. Готов съм", каза Мемфис Депай, цитиран от сайта на УЕФА. Той добави: "С новите правила (победителят да се определя в един двубой) всеки може да бъде фаворит, защото знаеш, че всичко ще се реши в една среща".

"Ювентус имат някои много опитни играчи, когато става въпрос за финали. От другата страна, ние разполагаме с много млади играчи, които са без опит в Шампионска лига. Ще видим какво ще се случи. Всички сме нетърпеливи, но определено не се страхуваме", завърши той. А какво предупреждение отправи Варан от Реал към Манчестър Сити вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички