Бивш френски халф: Меси, Роналдо и Гуардиола ще са в ПСЖ догодина


Бивш френски халф: Меси, Роналдо и Гуардиола ще са в ПСЖ догодина
Снимка: Getty Images/Guliver

3519 0

Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще бъдат част от Пари Сен Жермен догодина, а Пеп Гуардиола ще бъде техният треньор, твърди бившият футболист на парижани Фабрис Панкрат. В последните дни стана ясно, че аржентинецът иска да напусне Барселона през това лято, като пожела среща с президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу, за да дискутират потенциален трансфер.

Спортният директор на ПСЖ Леонардо вече се свърза с бащата на 33-годишния футболист Хорхе, за да разпита за ситуацията около Меси. Манчестър Сити е считан за фаворит за подписа на аржентинеца, тъй като в момента „гражданите“ са водени от бившия треньор на Меси в Барселона Хосеп Гуардиола. Панкрат, който игра за парижани между 2004-та и 2009-та година, смята, че бившият му клуб има план да докара не само Меси, но и Роналдо и Гуардиола във френската столица. „Манчестър е грозен град – сив, дъждовен. Има много фактори, които ще накарат Меси да дойде в Париж. А след това Роналдо ще се присъедини към него през 2021-ва. Както и Гуардиола.“

„Мисля, че Гуардиола и Меси вече са говорили един с друг. Гуардиола трябва да му е казал "искам те в Манчестър, но ти иди в Париж и не се притеснявай – ще се присъединя към теб през следващата година". Така виждам нещата аз. И тогава слоганът на ПСЖ „Нека мечтам повече“ ще придобие по-голям смисъл. Това ще бъде първият отбор в света, който ще събере на едно място четирима извънземни – Роналдо, Меси, Неймар и Мбапе. С един невероятен треньор“, заяви Фабрис Панкрат пред ‘Le Parisien’.

А ето кой друг тим изяви желание да събере Меси и Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички