Неймар: Оставам в ПСЖ


Неймар: Оставам в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

2623 0

Бразилската суперзвезда Неймар ще остане част от тима на Пари Сен Жермен и през следващия сезон. През последната една година постоянно се говореше за това, че 28-годишният нападател ще се завърне в отбора на Барселона през лятото.

Сега обаче Неймар е взел решение да остане част от тима на парижани и обяви това в интервю за клубния сайт на ПСЖ. „Оставам част от Пари Сен Жермен през следващия сезон. Амбицията ми е да играя отново на финал в Шампионската лига и този път да го спечеля. Искам да направя всичко възможно, за да оставя името си в историята на този клуб. Ако досега някои хора са се съмнявали в това, че ПСЖ е европейски гранд, то тези съмнения умряха в Лисабон. Зарекли сме се в името на този град, че ще спечелим Шампионската лига един ден и ще пренапишем историята на Пари Сен Жермен. Когато пътувахме обратно в самолета от Лисабон, бяхме много развълнувани, искахме да се видим отново в Париж. Никога няма да забравя атмосферата в този отбор. Формирахме семейство и съм горд от това“, заяви Неймар.

Преди по-малко от 10 дни бразилецът загуби финала в Шампионската лига, след като неговият ПСЖ бе победен от Байерн Мюнхен с 0:1. Неймар завърши изминалата кампания с 19 гола и 12 асистенции в 27 мача за тима във всички турнири. А ето какво е предложил Меси на Неймар.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички