От ПСЖ все пак се свързали с бащата на Лионел Меси, ето какъв отговор получили


От ПСЖ все пак се свързали с бащата на Лионел Меси, ето какъв отговор получили
Снимка: Getty Images/Gulliver

3314 0

Напускането на Лионел Меси от Барселона изглежда все по-възможно развитие. Манчестър Сити остава големият претендент за подписа му, като френският шампион ПСЖ също бе усилено свързван. Въпреки че моментално парижани бяха отписани заради потенциалното нарушение на финансовия феърплей, то се оказва, че все пак е бил направен контакт.

От клуба са намерили начин и са измислили план, с който да бъдат спазени правилата и да бъде привлечен Лионел Меси. Спортният директор на клуба Леонардо Араужо дори е провел разговор с бащата на шесткратния носител на "Златната топка", информира престижното френско издание "L'Equipe".

Отговорът, който получил обаче, не бил обнадеждаващ. Меси старши разкрил, че неговият син вече е направил своя избор на нов отбор и това е английският Манчестър Сити, където ще се събере с Пеп Гуардиола. От "France Football" също информират, че все пак е бил направен опит от ПСЖ за привличането на Меси.

А Меси е казал на Гуардиола, че иска да спечели още 2 пъти "Златната топка", а това ще стане само с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички