ПСЖ продължава да се надява "майстор на Шампионска лига" да замени Галтие, той с условие


ПСЖ продължава да се надява "майстор на Шампионска лига" да замени Галтие, той с условие
Снимка: Getty Images

3347 0

Медиите във Франция продължават да обсъждат възможността Пари Сен Жермен да се сдобие с нов старши треньор още при евентуално отпадане от Шампионска лига на осминафиналите. 

Френският гранд вече изостава на Байерн Мюнхен с гол пасив, а пред парижани предстои гостуване на "Алианц Арена", насрочено за 8 март от 22 часа българско време. 

Именно поради тази причина от Foot Mercato споделят, че на "Парк де Пренс" още се надяват клубът да бъде поет от местната легенда Зинедин Зидан. Той бе харесан още при уволнението на Маурисио Почетино, но тогава отказа, тъй като очакваше да замени Дидие Дешан като селекционер на националния тим на Франция след Мондиал 2022.

Намеренията на Зидан

Сега по всичко личи, че трудно може да се стигне до подобна рокада при "петлите", а от изданието добавят, че възможността Зидан да поеме ПСЖ в този момент спада при част от сегашните условия.

Става въпрос за присъствието на спортния директор Луис Кампос, който постигна част от големите сделки в клуба и има водеща роля по ключовите теми. Зидан обаче видимо не желае да работи с него, смятат от изданието.

Французинът беше наставник на Реал Мадрид от 2016 до 2018 г. и от 2019 до 2021 г. Под негово ръководство испанският клуб спечели безпрецедентни три поредни трофея в Шампионската лига (2016, 2017, 2018).

Ето какво сподели Кристоф Галтие за поста си в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички