Галтие призна: Всеки треньор на ПСЖ с 4 поредни загуби е в беда


Галтие призна: Всеки треньор на ПСЖ с 4 поредни загуби е в беда
Снимка: Getty Images

1969 0

Старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, коментира най-горещите теми след измъчения успех на парижани над Лил в 23-ия кръг от Лига 1. Неговите възпитаници бяха повели с 2:0 на "Парк де Пренс", след което получиха три гола пасив, но в крайна сметка попадения на Мбапе и Меси бяха достатъчни за крайното 4:3.

Клати ли се треньорският пост в ПСЖ?

Междувременно този успех бе първи за парижани през последните седмици, след като загубиха последователно дербита във всеки възможен турнир - срещу Марсилия за Купата на Франция, от Лига 1 срещу Монако и Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Именно поради тази причина специалистът бе попитан в интервю пред Prime Video Sport France дали е бил притеснен за поста си при изоставането на възпитаниците му с 2:3:

"Всеки треньор на ПСЖ, който загуби 4 поредни мача, очевидно е в беда. Това, което мога да ви кажа е, че имам подкрепата на колегите ми и президента на клуба", категоричен бе Галтие.

Ситуацията с контузения Неймар:

Наставникът обясни ситуацията и с Неймар, който получи неприятна контузия в началото на втората част и бе заменен мигновено поради принудителни причини:

"Той изкълчи глезена си. Не мога да коментирам причината за контузията, в момента той бива подложен на медицински тестове. Ситуацията пред Нуно Мендеш не е толкова сериозна", категоричен бе треньорът.

Вижте кои двубои се очертава да пропусне Неймар за ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички