Любопитно: Неймар решава индиректно бъдещето на Лео Меси в ПСЖ?


Любопитно: Неймар решава индиректно бъдещето на Лео Меси в ПСЖ?
Снимка: GettyImages

9699 0

Ръководството на ПСЖ е намира в сложна ситуация преди летния трансферен прозорец. Клубът изчаква решението на суперзвездата Неймар дали да остане в тима, или не, което от своя страна може да повлияе на бъдещето на неговия съотборник и приятел Лео Меси в отбора.

"El Nacional" съобщава, че парижани са склонни да пуснат бразилския техничар да си тръгне за скромната сума от около 50 млн. евро. Това е над 4 пъти по-малко от парите, които "принцовете" пръснаха, за да го привлекат от Барселона.

От друга страна, се съобщава, че самият Неймар няма особено сериозни намерения да напуска ПСЖ. Нападателят има договор с френския гранд до лятото на 2025-а година и споделя, че е щастлив в клуба.

Изданието информира, че ако ПСЖ задържи бразилеца, то най-вероятно ще се наложи да се раздели с Меси през лятото. Контрактът на аржентинеца с клуба изтича именно тогава, а преговорите за нов такъв са в застой.

Друга причина за това е тежката ситуация на ПСЖ спрямо закона. "Принцовете" са нарушили значително правилата за финансов феърплей и ще трябва да действат мигновено да поправят грешката си, ако не искат да рискуват сериозни санкции.

Меси се забавлява с екипа на парижани, докато Неймар получава контузия след контузия и е далеч от най-добрия период в кариерата си. Ето последната тежка травма, която извади бразилеца от терена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички