Големи последствия за ПСЖ след контузията на Неймар


Големи последствия за ПСЖ след контузията на Неймар
Снимка: Getty Images

2552 0

Във Франция поредната контузия на футболната суперзвезда - Неймар, е сред най-коментираните теми, след като стана ясно колко време ще отсъства от терените след първите задълбочени медицински прегледи.

Местните издания - Le Parisien и L'Équipe, уточниха, че бразилецът е диагностициран с частично разкъсване на връзки на глезена след нараняването му по време на първите минути от второто полувреме на ПСЖ - Лил в неделния ден. 

Поради тази причина той ще трябва да се възстановява между три и четири седмици, което означава, че по всяка вероятност ще изпусне изключително важни двубои на парижани.

 

Две от ключовите срещи на Кристоф Галтие и компания са срещу Олимпик Марсилия в Лига 1 на 26 февруари и реваншът срещу Байерн Мюнхен на 8 март в Шампионска лига.

Очаква се след 48 часа да има приблизително точен срок за възстановяването на офанзивния футболист, след като се подложи на вторичен преглед.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Вижте ВИДЕО от контузията на Неймар по време на ПСЖ - Лил!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички