ПСЖ отряза Кристиано Роналдо: Страхотен е, но си имаме трима


ПСЖ отряза Кристиано Роналдо: Страхотен е, но си имаме трима
Снимка: Getty Images

2066 0

Кристиано Роналдо не се радва на най-добрия период от кариерата си. Легендарният португалец се раздели с Манчестър Юнайтед след огромен скандал между него и клуба и отново е в търсене на нов отбор.

Логично, голмайсторът бива свързван с редица тимове в и извън Европа. Един от тях е ПСЖ, където евентуална съвкупност от имена като Лео Меси, Кристиано Роналдо, Неймар, Килиан Мбапе ще бъде една сбъдната мечта за всички фенове.

Подобен сценарий обаче не е вероятен. За това разкри президентът на "принцовете" Насер Ал-Хелайфи. Той разкри, че парижани нямат нужда от още суперзвезди в състава си.

"С тримата играчи, които имаме - Меси, Неймар и Мбапе, е много трудно. Пожелавам му обаче всичко най-хубаво. Той е фантастичен и все още е страхотен футболист", заяви Ал-Хелайфи, цитиран от "GOAL".

През седмицата се появиха сериозни информации, че Роналдо е приел грандиозна оферта от Саудитска Арабия, при която ще получава рекордните 200 млн. евро на сезон. По-късно обаче той отрече да е приемал изкушителното предложение.

Ето коя английска надежда може скоро да се озове при "принцовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички