Фернандо Сантош отговори на въпрос дали Кристиано Роналдо ще играе в 1/4-финала на Португалия срещу Мароко


Фернандо Сантош отговори на въпрос дали Кристиано Роналдо ще играе в 1/4-финала на Португалия срещу Мароко
Снимка: Getty Images

10847 0

Отсъствието на Кристиано Роналдо от стартовия състав на Португалия за 1/8-финала на Мондиал 2022 срещу Швейцария не се оказа пагубно, след като тимът на Фернандо Сантош размаза "кръстоносците" с 6:1 и си осигури четвъртфинална битка с "екзекутора" на Испания - Мароко.

CR7 все пак се появи на терена в 74-ата минута, след като неговият заместник - Гонсало Рамош, вече бе отбелязал хеттрик във вратата на Ян Зомер.

Запитан след мача каква ще бъде занапред ролята на Роналдо в отбора, селекционерът на Португалия заяви: "Това е нещо, което ще бъде определено. Той ще има своята роля. Винаги съм бил в близки отношения с него - познавам го откакто беше на 19 години. От моя гледна точка винаги ще го смятам за важен играч!", категоричен бе 68-годишният Сантош.

След това старши треньорът бе попитан директно дали Кристиано ще играе в събота (10 декември, 17:00 часа) срещу мароканците, но от отговора му не стана ясно на 100% дали ще бъде титуляр или отново ще остане резерва: "Роналдо със сигурност ще бъде включен - всички футболисти на пейката могат да бъдат използвани. Ако не попаднат в стартовия състав, могат да играят по-късно в мача".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Новата "перла" на Португалия Гонсало Рамош: Кристиано Роналдо е нашият лидер, не знам дали ще съм титуляр и на 1/4-финалите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички