Бруно Фернандеш разби слуховете и защити Кристиано Роналдо: Мислите ли, че му е приятно на скамейката?


Бруно Фернандеш разби слуховете и защити Кристиано Роналдо: Мислите ли, че му е приятно на скамейката?
Снимка: Getty Images

5718 0

Една от звездите на Португалия - Бруно Фернандеш, разби слуховете, че е скаран със суперзвездата на тима Кристиано Роналдо. Това се случи след победата на "мореплавателите" с 6:1 над Швейцария и продължаването към 1/4 финалите.

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед защити своя съотборник по повод нашумялата му гневна реакция спрямо футболист на Южна Корея при изваждането на португалеца от игра в последния мач от групите на Световното първенство в Катар.

"Мислите ли, че някой обича да е на пейката? Жозе Са? Не е играл и една минута. Той знае, че е трети вратар. Вероятно не е щастлив да бъде на пейката, мислите ли, че Роналдо би бил доволен", коментира Фернандеш пред медиите, след което продължи.

"Ако треньорът ме остави на скамейките в следващия мач, аз ще му се ядосам. Кристиано Роналдо върши неговата част от работата. Той е щастлив от победата, защото целта на всички е да стигнем възможно най-далеч.

"Не мисля, че хората трябва да говорят за ситуацията с Роналдо и защо не играе. Когато Кристиано играе и отборът печели, никой не говори по тази тема. Когато Кристиано играе и отборът загуби, всеки говори, защото проблемът е той. Кристиано е най-известният футболист в света за всички времена", завърши категорично халфът.

Ето какво каза за ситуацията с Роналдо и треньорът на "мореплавателите" Фернандо Сантош

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички