Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина: Всички погледи бяха вперени в най-добрия играч в света


Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина: Всички погледи бяха вперени в най-добрия играч в света
Снимка: Getty Images/Guliver

4672 0

Португалия разби Швейцария с 6:1 в 1/8 финалната среща помежду им от Световното първенство в Катар и продължава смело напред към 1/4 финалите, където ще срещне поднеслия сензацията на кръга с победата си над Испания Мароко.

В успеха на "мореплавателите" над "кръстоносците" съвсем малко участва суперзвездата на тима Кристиано Роналдо. Бившият ас на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус изненадващо остана на пейката и се появи като резерва в 73-ата минута. Той дори вкара гол, който обаче беше отменен, поради засада.

Оставянето извън игра на един от най-великите футболисти в историята озадачи и неговата половинка Джорджина, която излезе с любопитен пост в социалните мрежи след срещата. Той беше адресиран както към нейния мъж, така и към треньора на Португалия Фернандо Сантош.

"Поздравления, Португалия! Докато 11-е играчи пееха химна, всички погледи бяха върху теб. Колко жалко, че не успяхме да се насладим на най-добрия играч за 90 минути. Феновете не спряха да те гледат и викат името ти. Моля се Бог и твоят скъп приятел Фернандо да продължат ръка за ръка и да ни накарат отново да настръхнем", написа тя в своя "Инстаграм" профил.

Междувременно селекционерът на "мореплавателите" обясни, макар и частично, решението си да "Заготви" на скамейките Роналдо. Ето какво каза Сантош по въпроса

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички