ВИДЕО: Килиан Мбапе опропасти "най-великата асистенция" на Неймар


ВИДЕО: Килиан Мбапе опропасти "най-великата асистенция" на Неймар
Снимка: Getty Images

24733 0

Френският гранд Пари Сен Жермен записа трудна победа над Троа със зрелищното 4:3 като домакин в мач от Лига 1. Атомното трио на парижани Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар измъкнаха отбора си, реализирайки по един гол, а едно попадение добави и Карлос Солер.

Меси отбеляза шедьовъра на вечерта за ПСЖ (ВИДЕО), а освен това аржентинецът се отчете и с асистенция за гола на Неймар. Бразилецът също записа асистенция за гола на Солер, но можеше да добави още една на сметката си, ако не бе пропускът на Килиан Мбапе.

В 66-ата минута Неймар пое топката в средата на терена, а след това се промуши между двама играчи на Троа. Бразилецът напредна с топка в крака, матирайки цялата отбрана на гостите, а накрая направи виртуозен извеждащ пас за Мбапе в пеналтерията.

За Килиан единствено остана да прати топката покрай вратаря на Троа, но ударът му бе право в тялото на стража, който успя да се намеси. Неймар определено има защо да се сърди на французина, тъй като бе напът да сътвори вероятно най-красивата асистенция в кариерата си.

Вижте атрактивната игра на Неймар и пропуска на Мбапе във видеото:

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички