ПСЖ иска да продължи договора на Марко Верати


ПСЖ иска да продължи договора на Марко Верати
Снимка: Getty Images/Guliver

1599 0

Полузащитникът на ПСЖ – Марко Верати, е много близо до договорка с клуба за подновяването на своя договор. 30-годишният италианец е интегрална единица при парижани, макар да имаше периоди на контузии в хода на годините.

Той пристигна на „Парк де Пренс“ през 2012-а година за скромните 12 милиона евро от Пескара, като вече има 398 за френския гранд. В тях той е реализирал 11 пъти и е подал за 61 гола, като има на сметката си шест титли на Франция, толкова Купи на лигата и девет Трофеи на шампионите.

Важността му в отбора продължава да бъде на високо ниво и именно Кристоф Галтие е настоял пред шефовете на Пари Сен Жермен да се активизират и да залегнат преговори за удължаването му на престоя във френската столица. Mundo Deportivo твърди, че до края на календарната година трябва да се подпише новият договор, който да задържи футболиста в клуба до лятото на 2026-а година.

Самият играч се чувства добре в Париж и остава първи избор при халфовете за Галтие, като той там може да избира също така с Витиня, Ренато Санчес, Карлос Солер и Фабиан Руис.

През тази година италианецът има една асистенция в 20 мача. А с кой Верати е станал голям приятел в отбора, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички