Меси поканил на купон за "Златната топка" целия отбор на ПСЖ без един


Меси поканил на купон за "Златната топка" целия отбор на ПСЖ без един
Снимка: Getty Images

44086 0

Суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси е организирал парти по случай награждаването му със "Златната топка" за седми път в кариерата му. Събитието е било в Париж и на него са били поканени всички футболисти на парижани заедно със своите семейства, съобщава "Corriere dello Sport".

И все пак, един от футболистите на ПСЖ не е бил поканен. Става дума за сънародника на Лео Мауро Икарди. Той и жена му Уанда Нара не са получили покана за партито. Според източника на информацията Меси е искал да покани Икарди и Нара, но веднага двама техни съотборници и сънародници са се обявили против тази идея. Това са били Анхел Ди Мария и Леандро Паредес. Последният се твърди, че е в конфликт със съпругата на Икарди и Лео е решил да не кани двойката, за да не нагнетява обстановката.

Принципно отдавна се шуми, че Меси не харесва Икарди и дори настоява той да не бъде викан в националния отбор. Причината е, че кавалерът на "Златната топка" за 2021 година е приятел с Макси Лопес - мъжът, когото Нара напусна, за да се вземе с най-добрия му приятел в лицето на Мауро. Ето кои са другите четирима футболисти, с които Меси игра, без да намери общ език. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички