Не е само Неймар: Лионел Меси завързал приятелство и с друг съотборник от ПСЖ


Не е само Неймар: Лионел Меси завързал приятелство и с друг съотборник от ПСЖ
Снимка: GettyImages

1877 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси има още един близък човек в отбора. Става дума за полузащитника Марко Верати, твърди Le Parisien.

Приятелството между двамата е започнало още преди трансфера на аржентинеца в Париж, благодарение на общи приятели като Езекиел Лавеци и взаимното им уважение.

След пристигането на рекордьора по получени награди "Златната топка" във френския тим италианецът повече от всеки друг му е помогнал да се адаптира към живота във Франция, помогнал му е да разбира френски, въпреки че двамата обикновено общуват на испански, пише изданието.

Двамата играчи седят един до друг в съблекалнята, често обсъждат футбола и се смеят на шегите на другия. Меси и Верати имат сходни виждания за тактиката, като нападателят харесва и стила на игра на Верати и чувството му за хумор, пише Le Parisien. А ето приятелството между кои звезди на ПСЖ се твърди, че е развалил Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички