Лео Меси с последен мач за ПСЖ преди Мондиал 2022?


Лео Меси с последен мач за ПСЖ преди Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

2455 0

Легендата на световния футбол Лионел Меси изглежда се възстанови от леката контузия в ахилеса след двубоя с Ювентус в Шампионска лига и отново се подготвя със състава на Пари Сен Жермен преди последния кръг по европейските терени преди началото на Мондиал 2022.

Аржентинският национал пропусна гостуването на парижани на Лориен, което бе изстрадано спечелено с 2:1, а отново неясно е дали ще бъде пуснат срещу Оксер в неделя, след като големите футболисти вече мислят за Световното първенство и открито се притесняват от контузии.

При 35-годишната звезда ситуацията е още по-сложна, тъй като вече обяви, че това ще бъде последното му Световно първенство и ще се опита да спечели надпреварата, след като му се изплъзна през 2014 г. Това се явява единственият значим трофей, който Меси няма в личната си витрина.

Първият мач на Аржентина на Световното първенство е срещу Саудитска Арабия на 22 ноември, а останалите тимове в групата са Мексико и Полша.

Вижте разширения състав на Аржентина за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички