ПСЖ и Манчестър Сити разменят европейски шампиони от различни величини - това ли е трансферът на лятото?


ПСЖ и Манчестър Сити разменят европейски шампиони от различни величини - това ли е трансферът на лятото?
Снимка: Getty Images

2971 0

ПСЖ не се е отказал от идеята да привлече водещата си трансферна цел пред настоящото лято - Бернардо Силва. Португалецът спечели Шампионска лига преди месец, а 5 години по-рано се присъедини към Манчестър Сити.

Той е ключов играч за "гражданите", след като в рамките на 306 двубоя се отчете с 55 гола и 59 асистенции. От "Парк де Пренс" обаче трудно биха могли да впечатлят Сити с финансови оферти за 28-годишния флангови футболист.

Предложената сделка

Във Франция разкриват, че поради тази причина ПСЖ ще опита да размени ключови свои играчи за португалския национал. Става въпрос за европейските шампиони с Италия Джанлуиджи Донарума и Марко Верати.

Двамата са ключови за европейския футбол, а към този момент се смята, че на "Етихад" сериозно обмислят подобно предложение. Причината е, че играчите са на постове, на които "небесносините" искат да се подсилят.

Отхвърлен вариант и преговори

Това желание се усили, особено в центъра на терена, след напускането на Гюндоган посока Барселона. Сред предлаганите е бил и страдащият от контузии в последно време Преснел Кимпембе, но той не е бил желан на Острова.

В допълнение през последните дни Луис Кампос също се е присъединил към преговорите,  за да разбере колко сериозен е интересът на Манчестър Сити. Желаният Фернандес е оценен на 80 милиона евро от Transfermarkt и има договор до средата на 2025 г.

Вижте защо ПСЖ е предпочел Япония пред САЩ за турнето си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички