Килиан Мбапе се завърна в ПСЖ и се срещна с Луис Енрике (ВИДЕО)


Килиан Мбапе се завърна в ПСЖ и се срещна с Луис Енрике (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2160 0

Килиан Мбапе се завърна в ПСЖ. Или поне засега. Въпреки че бъдещето му след изтичането на договора му през лятото на 2024 г. все още не е ясно,  той се върна към фитнес тренировки с клуба и се срещна с новия наставник Луис Енрике.

Отново в ПСЖ

По-късно Мбапе ще играе предсезонен приятелски мач с ПСЖ срещу Хавър, преди да отпътува за Япония за предсезонното им турне до последния им мач срещу Лориен в средата на август.

Дилемата за решаване

Междувременно ПСЖ и Мбапе имат до 31 юли да разрешат ситуацията с договора му. Парижани са поставили ултиматум на звездата си, според който той трябва да удължи договора си, за да не го изпуснат без пари следващото лято. При положение, че не го удължи, то ще бъде продаден още сега.

ПСЖ обаче са решени да не губят Мбапе безплатно и са насрочили среща с майката и агента на Мбапе Файза Ламари през следващите дни. Ако се потвърди, че Мбапе има само желание да премине в Реал Мадрид, ПСЖ са малко безсилни да го спрат. Мбапе може да се присъедини към "Лос Бланкос" безплатно следващото лято, докато сделката за привличането на Мбапе на Сантяго Бернабеу това лято ще накара и двете страни да загубят повече пари от алтернативата. По-рано имаше информация, че цялата драма между Мбапе и ПСЖ е повлияла и на останалите играчи, като шестима са се оплакали от поведението на френската звезда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички