Треньорът на ПСЖ обясни за контузиите на Килиан Мбапе и Серхио Рамос и отговори на въпрос за проваления трансфер на Хаким Зиеш


Треньорът на ПСЖ обясни за контузиите на Килиан Мбапе и Серхио Рамос и отговори на въпрос за проваления трансфер на Хаким Зиеш
Снимка: Getty Images

2830 0

Късно снощи (1 февруари) ПСЖ постигна важна победа като гост срещу Монпелие, която му позволи да се откъсне на пет точки на върха в Лига 1 пред втория Олимпик Марсилия. Съставът на Кристоф Галтие спечели с 3:1, но даде и две "жертви" - Килиан Мбапе и Серхио Рамос.

"Ситуацията не изглежда много сериозна - както за единия, така и за другия", успокои феновете треньорът на парижани след последния съдийски сигнал.

"Ще видим. Очевидно е, че те са двама важни играчи. От това, което видях на почивката и от това, което си казахме - не мисля, че има за какво да се притесняваме", каза още Галтие и уточни:

"Килиан получи удар зад коляното и в мускула. Дали е контузия, дали е хематом - все още не знаем. Няма да поемаме никакви рискове. Серхио нарани адуктора си, когато се приземяваше. Мислим, че няма нищо сериозно, но той предпочете да напусне и да не рискува състоянието си".

Контузиите на Мбапе и Рамос стреснаха ПСЖ, още повече предвид факта, че остават по-малко от две седмици до първия сблъсък с Байерн Мюнхен в Шампионска лига (14 февруари), но изглежда, че и двамата ще бъдат на линия за битката с тима на Юлиан Нагелсман. 

Кристоф Галтие бе запитан на пресконференцията си и дали съжалява, че сделката с Челси за Хаким Зиеш е пропаднала в последния ден от зимния трансферен прозорец: 

"Знаете, че искахме да намерим заместник на напусналия Пабло Сарабия. За съжаление, това не се случи, но това са странностите на трансферния пазар и трябва да ги приемем", отговори наставникът на френския гранд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Челси провалил сделката с ПСЖ за Зиеш, пращайки 3 пъти грешни документи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички