ПСЖ обвини Челси в "цирк от най-високо ниво" заради провала с Хаким Зиеш


ПСЖ обвини Челси в "цирк от най-високо ниво" заради провала с Хаким Зиеш
Снимка: Getty Images

2222 0

Челси е обвинен, че е съсипал кариерата Хаким Зиеш след проваления му трансфер в Пари Сен Жермен. Френският шампион започна ожесточена атака срещу "сините", обвинявайки ги в неправилно подадени документи. Припомняме, че регистрацията на мароканския полузащитник пропусна крайния срок за трансфер с четири минути.

The Sun пише, че гневният Зиеш дори се е обадил собственика на Челси -  Тод Боели, за да го умолява да оправи бъркотията. А ПСЖ вече има сериозни резерви относно бъдещ бизнес с лондонския клуб.

От ПСЖ определиха измислицата с документи като "цирк от най-високо ниво", а вътрешен човек от клуба разкри: "Начинът, по който се държаха Челси, беше неуважителен. Не се сещам за друг начин да го опиша. Сега Хаким се връща в клуб, където не е желан и вероятно няма място. Челси съсипа шест месеца от кариерата му. Това е наистина лошо поведение, клубът се отнесе към този трансфер несериозно".

Останао е впечатление за тотален ужас от начина, по който Челси процедира при тези преговори. "Това е неприемливо за клуб от тяхната величина, но изглежда обобщава начина им на правене на бизнес в момента".

ПСЖ настоява, че Челси е пренебрегнал първоначалния имейл за договора по зае, както и няколко телефонни обаждания, отговаряйки 75 минути по-късно с неправилен, неподписан документ. Шампионите от Лига 1 също твърдят, че "сините" са изпратили втори неправилен, неподписан документ, преди правилната версия най-накрая да бъде получена три минути след крайния срок.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички