Една от звездните покупки на ПСЖ недоволства от малкото игрово време


Една от звездните покупки на ПСЖ недоволства от малкото игрово време
Снимка: Getty Images

1483 0

Едно от летните попълнения на Пари Сен Жермен - Ренато Санчес, изрази разочарованието си от липсата на игрово време, като настоя, че трябва да играе повече. ПСЖ похарчи 15 милиона евро, за да подпише със Санчес от Лил миналото лято. Шампионът на Европейското първенство от 2016 г. се бори да намери своето място във френската столица, като престоят му е белязан от контузии. Санчес вече пропусна шест мача от Лига 1 поради травми през сезон 2022/23.

Санчес стартира от пейката при победата с 3:1 над Монпелие в сряда (1 февруари). Въпреки това, след контузията на главата на Серхио Рамос в 31-та минута, той получи шанса да влезе в халфовата линия. Португалският национал не успя да се възползва максимално от възможността и прекара по-голямата част от мача в периферията.

"Просто трябва да натрупам малко увереност и да играя още малко. Връщам се след контузия. Знам, че е малко сложно, малко е разочароващо, защото е трудно да играеш добре след контузия. Чувствам се добре, просто трябва да играя повече", каза Санчес.

Въпреки че не е доволен, Санчес поясни, че уважава избора на своя треньор Кристоф Галтие. "Треньорът избира играчите. Аз не съм доволен, нормално е от време на време да искам да играя повече. Но аз уважавам решението на треньора, той е този, който решава, аз съм тук, за да дам най-доброто от себе си". А защо ПСЖ обвини Челси в "цирк от най-високо ниво" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички