ПСЖ е готов да задръжи Мбапе с умопомрачителен договор - прави го милиардер?


ПСЖ е готов да задръжи Мбапе с умопомрачителен договор - прави го милиардер?
Снимка: GettyImages

3834 0

Френският гранд ПСЖ вече загуби Лионел Меси това лято и не иска да остане без друга голяма звезда, така че се опитва да реши проблема с Килиан Мбапе, който не желае да подпише нов договор на "Парк де Пренс".

ПСЖ има идея

Катарските собственици на парижани искат да предложат на най-добрия си играч 1,11 милиарда долара за 10-годишен договор, като по този начин Килиан Мбапе ще се превърне в най-добре платения спортист в световната история, твърди "Defensa Central".

Припомняме, че по-рано през лятото френският национал е съобщил на ПСЖ, че няма намерение да удължава контракта си във френската столица. По този начин отново даде начало на спекулациите, които го свързват с преминаване в Реал Мадрид. Съвсем наскоро стана ясно, че мадридчани могат да си позволят Мбапе.

Още през миналия летен трансферен прозорец мадридският гранд бе много близо до привличането на французина. В последния момент обаче Мбапе реши да преподпише с ПСЖ. Мнозина вярват, че преминаването му на "Сантяго Бернабеу" е само въпрос на време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички