В Испания: Винисиус и още трима не искат Килиан Мбапе в Реал Мадрид


В Испания: Винисиус и още трима не искат Килиан Мбапе в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

10927 0

Реал Мадрид и феновете на клуба тръпнат в очакване да разберат дали най-силно очакваният в последните години трансфер на "Сантяго Бернабеу" най-накрая ще стане факт.

Ситуацията

Суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, вече е информирал парижани, че няма да поднови договора си, който изтича в края на предстоящия сезон. Това означава, че "принцовете" ще търсят възможност да го продадат, за да не го изпуснат без пари като свободен агент.

Именно "кралския клуб", който желае подписа на голмайстора от дълго време, се явява най-добрият вариант. Нетолкова възторжени от новината за потенциалното ново попълнение обаче остават четирима футболисти на отбора.

Кой не желае Мбапе на "Бернабеу"?

Това твърди "El Nacional". Изданието съобщава, че Винисиус, Родриго, Хоселу и Брахим Диас са твърдо против привличането на световния шампион от Мондиала в Русия през 2018-а година.

Първите двама са негативно настроени спрямо французина поради опасенията, че могат да изпаднат в немилост при пристигането му. Винисиус се очаква да замести напусналия Карим Бензема в нападение, редом с Гоеш, който е една от най-големите надежди на "белия балет".

Хоселу, който наскоро се върна в клуба на своето сърце, се вижда като твърда резерва при покупката на тарана. Той се присъедини към отбора под наем от Еспаньол. 

Брахим Диас от своя страна пък се завърна след преотстъпването си в Милан, където се понрави с прекрасни изяви. 23-годишният испанец иска да се възползва от набраната скорост, за да се докаже и с бялата фланелка. Мисията обаче може да стане изключително трудна при появата на голаджията.

Имат ли всъщност "кралете" възможността да привлекат Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички