Неймар даде отговор дали ще играе в ПСЖ, сподели и как е преживял разочарованието от Мондиал 2022


Неймар даде отговор дали ще играе в ПСЖ, сподели и как е преживял разочарованието от Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1934 0

Голямата звезда на ПСЖ - Неймар, направи интересна медийна изява, в която призна, че има намерение да остане на "Парк де Пренс" и през следващата кампания, независимо дали е желан или не от феновете на парижани. В същото време бразилеца разкри как се е справил с разочарованието след Мондиал 2022.

Решението на Неймар

"Ще бъда в ПСЖ и през следващия сезон, независимо, че привържениците не ме обичат особено. Ще бъда там, с или без любов", категоричен бе бразилецът за "CazeTV".

"Какво искам за следващия сезон? Искам да се върна към добрия футбол. Да се възстановя от контузията си. В момента се възстановявам на 70%. Все още не мога да тичам. Това е досадна контузия, тя ме притеснява много, беше болезнен процес. Искам да се върна, да тренирам добре и след това да мисля какво да правя през сезона. Очевидно е, че да печеля е моята цел, но преди всичко искам да играя добре", добави още нападателят.

Неймар се върна към Мондиал 2022

"Плаках 5 дни подред. Много ме боля. Предпочитах да не бях вкарал гола (б.р - срещу Хърватия). Това беше най-лошият момент в живота ми. Не исках да се връщам в националния отбор след световното първенство. Но преосмислих всичко. Беше болезнено да осъзнаеш, че мечтата ти не се сбъдва", заяви футболистът.

С признанието, че остава в ПСЖ Неймар сложи край на спекулациите, че ще бъде продаден. Сериозен интерес към него имаше от Висшата лига и в частност Нюкасъл и Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Килиан Мбапе може да предизвика финансови проблеми, ако напусне ПСЖ като свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички