Легендарният Уейн Рууни отписа две от най-големите звезди на Манчестър Юнайтед


Легендарният Уейн Рууни отписа две от най-големите звезди на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3485 0

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед и настоящ треньор на Дарби Каунти - Уейн Рууни, заяви в интервю пред "Sky Sports", че завръщането на Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд" не е съвсем сполучливо:

"Със сигурност завръщането на Роналдо не проработи както трябва и това се очакваше. Да, той вкарва важни попадения, особено в Шампионска лига, а вкара и хеттрик срещу Тотнъм, но трябва да се мисли за бъдещето, трябва да се мисли за проект за след 2-3 години. Кристиано не е същият футболист, какъвто беше на 20-годишна възраст. Нормално е - това е футболът. Той винаги се явява заплаха за противниковите отбори, но е нужно нещо повече".

Рууни каза няколко думи и за халфа Пол Погба. Според него е най-добре французинът да "продължи напред и да си тръгне от Манчестър Юнайтед":

"Мисля, че достигнахме до етап, при който е най-добре Погба да продължи напред и да си тръгне от Манчестър Юнайтед. Ако той е откровен със себе си, знае, че престоят му не е успешен. Виждаме го как играе за Франция - там е съвсем различен футболист".

Вижте още

Кристиано Роналдо пропусна мача на Юнайтед, но не пропусна да сподели фотос със семейството си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички