По време на загрявка - перфектно докосване от Лионел Меси впечатли феновете на ПСЖ (ВИДЕО)


По време на загрявка - перфектно докосване от Лионел Меси впечатли феновете на ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1750 0

Във вечерта на 11 януари Лионел Меси се завърна към клубния футбол след постигането на най-съкровената си мечта - спечелване на световно първенство с Аржентина.

Бълхата бе титуляр за ПСЖ и изкара пълни 90 минути при домакинската победа над Анже с 2:0 в двубой от 17-ия кръг на местната Лига 1.

Френският гранд не разгроми последния в класирането на "Парк де Пренс", но два гола на Екитик и Меси бяха достатъчни за крайния успех (ВИДЕО), с който съставът на Кристоф Галтие натрупа 47 точки на върха и отново има аванс от 6 пред втория Ланс.

Междувременно, любопитно видео от загрявката преди ПСЖ - Анже обиколи социалните мрежи в часовете след мача. На кадрите се вижда как Лео Меси си разменя дълги пасове със съотборник, а в един момент топката му идва малко дълга и на по-неудобния десен крак... това обаче не го затруднява по никакъв начин - с няколко бързи крачки назад и леко извъртане на тялото, той успява да я укроти по перфектен начин и за пореден път да демонстрира колко важен елемент от играта е 'първото докосване'! Ето го и видеото:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Съотборникът на Лео Меси Фабиан Руис: Удоволствие е да го гледам, заслужаваше Световното

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички