Съотборникът на Лео Меси в Аржентина Алексис Мак Алистър: Вярно е, каза ни, че приключва


Съотборникът на Лео Меси в Аржентина Алексис Мак Алистър: Вярно е, каза ни, че приключва
Снимка: GettyImages

2219 0

Аржентинският полузащитник Алексис Мак Алистър потвърди информацията, че един от най-добрите футболисти в историята - Лео Меси, най-вероятно е изиграл последния си мач на световно първенство.

Амбициозният халф разкри, че легендарният му сънародник е заявил това си намерение пред съотборниците си по време на Световното първенство в Катар.

"Гаучосите" триумфираха на Мондиала по страхотен начин, а и Меси, и Мак Алистър имаха голяма заслуга за крайния успех. Играчът на Брайтън разкри и интересни подробности от действията на Меси по време на турнира.

"Преди всеки мач той говореше. Казваше какво чувства, но опитваше да премахне напрежението от нас. Много е важен за нас на и извън терена", коментира Мак Алистър пред "BBC", като продължи.

"Той каза, че това ще бъде последното му световно и знаехме, че този трофей беше важен, а му липсваше - единственият такъв. Направихме го за него.

Разбира се, искахме да го спечелим да го спечелим и за нас, но той е този, който го заслужаваше, заедно с Ди Мария. Бориха се мого през последните години", завърши той.

Меси ще навърши 39 години, когато ще се проведе Световното първенство през 2026-а година в Северна Америка. Историята помни много случаи, в които играчите предпочитат да се оттеглят, докато са на върха.

Ето как Мак Алистър надъха Меси да остане и за следващия Мондиал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички