Лионел Скалони: На Меси не му трябваше световно, за да бъде един от най-великите


Лионел Скалони: На Меси не му трябваше световно, за да бъде един от най-великите
Снимка: GettyImages

1539 0

Наставникът на националният отбор на Аржентина - Лионел Скалони, заяви, че суперзвездата на "гаучосите" - Лео Меси, не се е нуждаел от триумф на световно първенство, за да бъде един от най-великите играчи на всички времена.

Треньорът, извел южноамериканската страна до трети успех на световни финали, сподели, че очакванията към възпитаника му са били винаги огромни.

"Не беше нужно за Меси да спечели Световното първенство, за да бъде оценяван като един от най-великите. Така се случва, че винаги от него се иска още и още", коментира Скалони, цитиран от "ESPN" и продължи.

"Сега вече не знам какво ще се иска. Радвам се за него, но над всичко е щастието му за страната. За радостта, която си дадохме, защото в Аржентина тези дни имаше еуфория, заради която наистина си струваше всичко", допълни още той.

Меси попълни впечатляващата си витрина от трофеи с може би най-ценното отличие в нея. Асът на ПСЖ е само на две от бившия си съотборник Дани Алвеш, за да се превърне в най-награждавания футболист на всички времена. Към момента защитникът има 43 срещу 41 за аржентинеца.

Ето докога очаква Скалони Меси да носи фланелката на "гаучосите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички