От ПСЖ обявиха колко дълго ще остъства Килиан Мбапе, мълчат за Серхио Рамос


От ПСЖ обявиха колко дълго ще остъства Килиан Мбапе, мълчат за Серхио Рамос
Снимка: Getty Images

2497 0

ПСЖ официално информира футболната общественост с материал на своя уебсайт и социални мрежи за това, че Килиан Мбапе ще отсъства поне 3 седмици от терените.

Колко дълго ще отсъства французинът?

Звездата на парижани получи неприятна контузия в лявото бедро по време на гостуването на Монпелие вчера (1 февруари) и се наложи да бъде сменен принудително. 

След Мбапе неприятна травма в главата получи и опитният защитник Серхио Рамос, но парижани съобщават, че той ще се нуждае от допълнителни прегледи, преди да стане ясно колко дълго ще отсъства от игра.

Ще липсва ли на парижани?

Ако Мбапе наистина не се възстанови в следващите 3 седмици, то се очертава да пропусне първия сблъсък с Байерн Мюнхен от осминафиналите на Шампионска лига, който ще се играе на 14 февруари.

Феновете на тима вярват, че липсата на Мбапе може да се окаже ключова. Огромната цел пред ПСЖ е именно спечелването на Шампионска лига, а парижани имат пред себе си изпитанието наречено Байерн Мюнхен и то още в осминафиналната фаза.

В ПСЖ още помнят разочарованието от изминалия сезон, когато френският гранд бе отстранен в същата фаза на най-големия комерсиален турнир, след като допусна да бъде обърнат от Реал Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ продаде звезда в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички