Огромно напрежение между Галтие и Мбапе, нападателят е разочарован


Огромно напрежение между Галтие и Мбапе, нападателят е разочарован
Снимка: Getty Images

1491 0

Кристоф Галтие и Килиан Мбапе видимо имат проблеми помежду си, които набират огромни размери след слабия мач на парижани при визитата на Реймс. Там френският нападател бе водещият нападател при отсъствието на Меси и Неймар, което на практика изненада общността, тъй като "младият шампион" бе болен преди срещата. 

Днес старши треньорът говори преди предстоящия мач на "принцовете" от груповата фаза на Шампионска лига, в който парижани ще приемат Бенфика. Специалистът коментира и случая със суперзвездата, а това идва броени часове, след като френското издание "Le Parisian" излезе с новината, че футболистът е разочарован от позицията си, предвид уговорката с ръководството на клуба преди подписа на новия му договор.

"Килиан вече има 11 гола и на базата качествата му, знам че ще вкара още много. Той не трябваше да играе срещу Реймс, беше болен. Но Меси отсъстваше, а Неймар имаше мускулни проблеми и затова беше в състава.

Така че, ако Неймар и Меси бяха на разположение, Килиан нямаше да играе. Беше болен и уморен. Играта не се получи много добре за нас . . . затова и беше реакцията му. Това са дискусии, които често водим с Килиан. Говорим за много неща с него, опитам се да го успокоя . . . Много сме чувствителни към неговите забележки, защото той е много важен футболист", обясни Галтие.

Ето как се разви самата срещу между парижани и Реймс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички