СНИМКА: Серхио Рамос избухна с брутална изцепка в сложен мач за ПСЖ


СНИМКА: Серхио Рамос избухна с брутална изцепка в сложен мач за ПСЖ
Снимка: Getty Images

3036 0

ПСЖ гостува на Реймс в събота вечер, когато имаше за задача да продължи серията си от добро представяне по френските терени, което да улесни защитата на титлата от миналата година. 

Това обаче бързо-бързо си пролича, че няма да се случи по най-лесния начин при визитата от десетия кръг, след като домакините отговориха на парижани по сериозен начин и по нищо не си личеше разликата в класите между двата тима, като се има предвид и отсъствието на Меси и Неймар от първите минути, а аржентинецът очаквано остана и извън групата. 

Серхио Рамос обаче успя да "заблести" по ужасяващ начин в срещата и за пореден път записа името в историята на световния футбол. Дългогодишният и много опитен испански бранител получи 28-мия си червен картон в кариерата, след като не успя да си удържи нервите в 41-вата минута на срещата!

Испанецът първо получи жълт картон след нарушение малко след центъра на терена, обаче съдията бързо повтори действието си и с второ официално предупреждение прати Рамос към съблекалните след секунди. Той влезе в конфронтация с рефера при първия жълт картон и се предполага, че е направил нецензурен коментар по негов адрес.

Вижте реакцията на испанеца ТУК:

Ето как се развива самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички