ПСЖ без Меси и Мбапе срещу Реймс, нещастия за суперзвездите


ПСЖ без Меси и Мбапе срещу Реймс, нещастия за суперзвездите
Снимка: Getty Images

1612 0

Старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие говори преди поредния кръг в Лига 1, в който този път парижани ще се изправят срещу Реймс. Столичани ще гостуват на "Стад дьо Реймс", а специалистът няма да разчита на две от огромните си звезди от първите минути. 

Става въпрос за нападателите Лионел Меси и Килиан Мбапе. За първият стана ясно, че изпитва неразположение след ремито в Лисабон, докато французинът страда от инфекция на гърлото.

"Той поиска да бъде заменен по време на мача от Шампионската лига срещу Бенфика в сряда. Има малък проблем с прасеца си, но ще се върне към тренировките в неделя", обясни Галтие по адрес на Меси.

От възможностите за Галтие отпадна и Нуно Мендеш, който остава извън игра в рамките на три седмици поради мускулна контузия, докато Килиан Мбапе може и да бъде включен в групата. 20-годишният Уго Екитике може да се превърне в негов заместник в самото начало. 

"Няма да сменям схемата в защита, защото нямаме много време за работа, след като се върнахме от Лисабон вчера сутринта в 6 сутринта", обясни Галтие в петък по обяд.

Непобеденият ПСЖ води в класирането с 25 точки от девет мача, две пред втория Олимпик Марсилия, който приема последния отбор - Аячо, в събота.

Ето как се разви и самата среща в Лисабон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички