Официално: Серхио Рамос също напусна ПСЖ!


Официално: Серхио Рамос също напусна ПСЖ!
Снимка: GettyImages

8883 0

В навечерието на последния кръг от Лига 1 за настоящия сезон - Серхио Рамос, обяви чрез публикация в социалните мрежи, че се оттегля от ПСЖ след 2 сезона в клуба!

Той се събра с един от вечните си съперници - Лионел Меси, на "Парк де Пренс" през лятото на 2021 година и сега заедно напускат. Испанският бивш национал изигра с близо 20-тина мача по-малко от аржентинеца - 57, в които се отчете с 5 гола и 1 асистенция.

Контузии обаче белязаха периода на легендарния бранител при "принцовете", като под въпрос беше с какъв статут въобще ще бъде през настоящия сезон. Той получи шанс, включително във важните битки с Байерн Мюнхен, но така и с аржентинеца не успяха да поведат ПСЖ към първи триумф в Шампионска лига.

Съобщението на Рамос

"Утре е специален ден, утре ще се сбогувам с друг етап от живота си, сбогом на ПСЖ.

Не знам на колко места човек може да се чувства като у дома си, но без съмнение ПСЖ, феновете и Париж бяха едни от тях за мен. Благодаря ви за две специални години, в които успях да играя във всеки турнир и да дам всичко от себе си. Ще се изправя пред нови предизвикателства, ще нося други цветове, но първо и за последен път: ¡#AllezParis!", написа емоционално Рамос в социалните мрежи.

Вижте как стана ясно, че Лионел Меси напуска ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички