"Сякаш бях с мъртвец": Аржентински модел със скандални сексуални разкрития за Лео Меси


"Сякаш бях с мъртвец": Аржентински модел със скандални сексуални разкрития за Лео Меси
Снимка: GettyImages

32540 0

Аржентинският модел Ксоана Гонзалес направи любопитни разкрития относно любовния си живот, свързани с не кого да е, а със самия Лео Меси. Красавицата споделя, че преди години имала интимни взаимоотношения със сънародника си.

Гонзалес обаче далеч не хвали легендата на Барселона за уменията му с жените преди време. Тя го определя като твърде срамежлив, което донякъде отдава на младостта му тогава. 

"Беше преди много години. Истината е, че беше много млад, но знаеше какви ги върши. Не беше непълнолетен, това е важното. Охраната му ми каза: 'Намерихме някого, когото би искала да видиш'. Бях любопитна да видя кой е и замръзнах, когато зърнах моя идол Меси", спомня си моделът пред "Peruvian TV".

Критики в леглото

"Определих го за мекушав, тъй като изпрати охраната си да ме вземе. Тогава забелязах, че е и много срамежлив. Говорихме си за музика, но не мога да си спомня дали ми каза, че е обвързан, или не. Малко по-късно отидохме в апартамента му в Пуерто Мадеро.

"Когато някой играе по целия терен, очакваш да е така и с теб. Искаше ми се да ми даде повече. По едно време се почувствах сякаш бях с мъртвец", завършва Ксоана Гонзалес.

Преди време "Плейбой" модел пък направи дори още по-скандални разкрития и за Лео Меси, и за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички